Spring naar content

Disclaimer

Bij het samenstellen van deze website, eigendom van Amethist Verslavingszorg Flevoland zijn we zo zorgvuldig mogelijk te werk gegaan. Er wordt naar gestreefd de informatie up-to-date te houden. Desondanks kan niet worden uitgesloten dat sommige informatie verouderd of niet geheel juist meer is.

De verantwoordelijkheid om de geboden informatie of adviezen op hun juistheid te checken, ligt bij de gebruiker. Amethist aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele schade die direct of indirect voortvloeit uit het gebruik van deze informatie.

Copyright

De informatie op deze website is uitsluitend bestemd voor gebruik door de bezoeker. Overname van gegevens met als doel het aanleggen van adressenbestanden is niet toegestaan. Openbaarmaking, vermenigvuldiging, verspreiding en/of verstrekking van de op deze website beschikbaar gestelde informatie aan derden is uitsluitend toegestaan na schriftelijke toestemming van Amethist Verslavingszorg.

(Externe) links

Via deze site wordt toegang geboden tot websites en informatiebronnen van derden. Amethist is niet verantwoordelijk voor de juistheid van deze informatie.

Colofon

Amethist Verslavingszorg, biedt informatie, advies en behandeling aan mensen die verslaafd zijn of dreigen te raken. Ook bieden wij mensen uit de directe omgeving van deze personen, zoals partner en familieleden, advies, informatie en behandeling.

Amethist Verslavingszorg
Randstad 22183
1316 BM Almere
036 547 61 00
info@amethistverslavingszorg.nl

KvK nr: 55869319