Spring naar content

Amethist start 2020 met nieuwe directeur: Annet van Veenhuisen

Per 1 januari 2020 wordt Annet van Veenhuisen de nieuwe Directeur Bedrijfsvoering van Amethist verslavingszorg. Zij treedt daarmee in de voetsporen van Walter de Vos, die bij Tactus Verslavingszorg de volgende stap in zijn carrière maakt.

Annet van Veenhuisen is sinds 2016 als Hoofd Bedrijfsvoering aan Amethist verbonden. Zij heeft in haar nieuwe positie, net als wijzelf, de ambitie om  te innoveren in behandeling en organisatie, de wil om nieuwe samenwerkingen aan te gaan met bestaande en nieuwe ketenpartners, en de drive om te bouwen aan een verslavingsinstelling die een stapje extra zet (en blijft zetten) voor goede zorg voor onze cliënten.

Zij bouwt daarin echter voort op het indrukwekkende werk van Walter de Vos. Daar willen wij hem enorm bedanken voor de afgelopen zeven jaar, hem een compliment maken voor de resultaten die Amethist onder zijn hoede heeft behaald, en onze waardering uitspreken voor de groei die Amethist heeft doorgemaakt, in behandelaanbod, personele samenstelling én zichtbaarheid in de regio.